Soorten cadeaubonnen

Er zijn tal van verschillende soorten cadeaubonnen te vinden op het internet. Of je nu graag uit eten gaat of een stad ver van huis wilt ontdekken, voor iedere activiteit is er wel iets te vinden. Heb je een groot budget of toch een wat kleiner budget, is het voor een verjaardag of voor een huwelijk? Je vindt beslist een goede cadeaubon.

Veel vrijheid en keuze met online Keuzekado

In de kerstpakketten branche kent men het online keuzekado concept (zie bv dit keuzekado – een kado naar eigen keuze van als tip voor kerstpakketten). Met dit keuzekado concept wordt de medewerker in staat gesteld om zijn eigen kerstpakket samen te stellen door middel van het kiezen van eigen kados.
De ontvanger van de cadeaubon heeft veel keuze wat betreft het inleveren van zijn of haar cadeaubon. In veel gevallen staat de cadeaubon voor een bepaalde waarde in geld, en wanneer de gekozen activiteit meer kost, dan kan de ontvanger er voor kiezen om bij te betalen. Hierdoor kan de ontvanger altijd kiezen voor een cadeau dat volledig aansluit bij zijn of haar wensen.

Als je bijvoorbeeld een weekendje weg cadeau doet, is het vaak ook nog mogelijk om er zelf nog een of meerdere dagen er aan vast te plakken. Zo is degene die jouw keuzekado ontvangt erg vrij om te kijken wat hij of zij er mee doet. Kortom, een leuk kerstpakket, maar ook zeker leuk om te overhandigen met een verjaardag of jubileum.

Cadeaubon voor elk budget

Gaat het om een nieuwe baan of een nieuw huis dan is het niet gek als je minder wilt besteden dan wanneer je naar een bruiloft toe gaat. Het ligt dus altijd aan de situatie waarin jij een leuk cadeau nodig hebt. Aangezien cadeaubonnen voor elk denkbaar budget te verkrijgen zijn, kun je eenvoudig eerst een bedrag in gedachten nemen en daar de geschikte cadeaubon bij zoeken.

De categorieën

De diverse soorten cadeaubonnen die je via het eigen keuze kerstpakket kunt krijgen zijn onder te verdelen in een aantal categorieën.

  • Eten en drinken
  • Er op uit
  • Beauty en Wellness
  • Hotel & weekendje weg
  • Diversen & winkelbonnen

Dit zijn een aantal categorieën waarin je beslist leuke en originele cadeaubonnen voor een keuze kerstpakket in kunt vinden. Wellicht overtuigd het je om ook te kiezen voor het eigen keuze kerstpakket.