Culinair genieten

Culinair genieten

Voor de fijnproevers onder ons is er de categorie Culinair Genieten. Het culinaire genieten kan op allerlei manieren worden omschreven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een een zwoele warme zomeravond, heerlijk genietend van een lekker wijntje op een chique terras aan de boulevard. Een ander denkt wellicht meer aan het eten van een 5-gangen diner bij een sterrenrestaurant. Ieder zijn ding.

Culinaire cadeaubonnen

Daarom zijn er verschillende cadeaubonnen in diverse prijscategorieën. Zo heb je al een dinerbon vanaf €5,-. Van een dergelijk bedrag kun je natuurlijk niet uitgebreid gaan eten. Daarom is het zo fijn dat je als ontvanger van een cadeaubon zelf (bijna) altijd de mogelijkheid hebt om voor extra's te gaan door zelf bij te betalen of door cadeaubonnen te combineren.

High tea, high beer of high wine

Behalve dineren kun je ook kiezen voor een high tea. Dit is leuk voor vriendinnengroepen of voor moeders & dochters. Geef je een cadeaubon aan een vriend of vriendin, kies dan bijvoorbeeld voor een cocktail time of een high wine, zo kun je lekker genieten van wat alcoholische versnaperingen. Ook een wijnpakket als geschenk is populair. Maar niet iedereen houd van een wijnpakket. Voor je vader, vriend of buurman is het wellicht leuker om een bier cadeaubon te geven voor een avondje speciaal bier te proeven. Bier heeft natuurlijk nog veel meer liefhebbers.

Of toch een hapje eten?

Vind je een high tea of een avond bier drinken nu helemaal niks? Dan kun je natuurlijk altijd een écht hapje gaan eten. Dit kunnen pannenkoeken zijn met de kinderen, een pizza met je vrienden of echt culinair genieten met een bijvoorbeeld 5 gangen diner.

Ook kun je kiezen in wat voor restaurant je wilt gaan eten. Ga je voor de Italiaanse of Franse keuken? Of ga je op zoek naar een exotische keuken met gerechten uit Marokko, India of Brazilië?

Cadeaubon voor een specifiek restaurant

Weet je nu toevallig wat het lievelings-restaurant is van de ontvanger, dan kun je vaak ook een speciale cadeaubon van dat restaurant krijgen, maar het misschien wel veel leuker om met iets nieuws te komen en dus ook een échte verrassing.

Vind je dit nu allemaal niks? Je kunt ook een cadeaukaart van bijvoorbeeld de Gall & Gall geven zodat de ontvanger zelf een lekker drankje kan uitzoeken. Of geef een kookboekenbon, zo kan de ontvanger misschien zelf een lekker culinair gerecht op tafel zetten!

Welke kant je ook op gaat, er is altijd een culinaire cadeaubon te vinden die voldoet aan je wensen!

< Terug naar overzicht