Stedentrip

Stedentrip cadeaubon

Een stedentrip is een leuke manier om een stad te leren kennen! Daarom is het een perfect geschenk voor iemand die van reizen houdt. Het hoeft namelijk niet heel duur te zijn. Je kunt sowieso een stedentripje in eigen land cadeau doen, wat natuurlijk een stuk voordeliger is dan een tripje naar het buitenland. Toch is het tegenwoordig ook niet meer zo duur om naar het buitenland te gaan. Zeker wanneer je kiest voor een stedentrip in Duitsland of België, waar de ontvanger zelf naartoe kan reizen voor een relatief laag bedrag. En door prijzen te vergelijken via portalen als de stedentrip atlas hoeft ook je verblijf tijdens een stedentrip niet duur te zijn.

Stedentripje naar Frankrijk of Luxemburg?

Wanneer je eens iets anders cadeau wilt doen, kies dan eens voor een stedentripje naar Frankrijk of Luxemburg? In de meeste gevallen is de cadeaubon inclusief een overnachting en een ontbijt. De ontvanger zit dan in een mooi hotel in het centrum van de stad en kan zo op eigen houtje de stad verkennen. Het diner zal meestal wel nog betaald moeten worden, maar het is wellicht een mogelijkheid om twee cadeaubonnen te combineren en dan ook een restaurantbon in te leveren! Wanneer je dus met meerdere personen een cadeau gaat kopen, dan kunnen jullie de cadeaubonnen op elkaar afstemmen.

Budget

Wanneer je een citytrip cadeaubon wilt geven, dan is het belangrijk om van te voren te bepalen hoeveel geld je wilt uitgeven. Er zijn cadeaubonnen die een vast bedrag kosten, maar er zijn ook cadeaubonnen waarvan je de waarde zelf kunt bepalen. Dit kan enkele tientjes zijn, tot wel €1000,-. De keuze is dan geheel aan jou. Ben je met een grote groep en leg je alleen twintig euro in? Dan kun je natuurlijk een iets duurdere citytrip cadeaubon cadeau doen. Er is dus voor ieder budget een geschikte bon te vinden!

Wil je een reislustig persoon blij maken met een leuk geschenk? Kies dan de Stedentrip cadeaubon!

< Terug naar overzicht