Workshops

Workshops

Je kunt ook een workshop cadeau geven. Je bent nooit te oud om te leren dus je kunt deze categorie ook voor iedereen gebruiken. Er zijn verschillen de soorten workshops, zo heb je zakelijke of creatieve workshops. Dit wil dus ook zeggen dat je bijna altijd en aan iedereen een workshop cadeau kan doen. Zo kun je jouw vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje een hele andere sfeer geven door een actieve, creatieve of misschien wel een ludieke workshop te geven!

Het leuke aan een workshop is, dat je een leuke middag of avond hebt en tegelijkertijd wat leert! Zo heb je dus een ontspannende bezigheid maar tegelijkertijd ook een positief leermoment met je vrienden of collega's.

Wat voor workshops bestaan er dan allemaal?

Een workshop hoeft niet perse tuttig en vrouwelijk te zijn, helemaal niet zelfs! Je hebt ook workshops waar de mannelijkheid vanaf spat. Denk bijvoorbeeld aan een slip- of driftcursus. Maar ook erop uit gaan op een quad in de Belgische Ardennen is een mogelijkheid, zo leer je quad rijden en word je een met de natuur.

Kookworkshops

In de categorie koken zijn er misschien wel de meeste workshops te vinden. Er zijn workshops op het gebied van: Bonbons, chocolade, tapas, taarten, amuses, patisserie, high tea, landen thema's, kinderkeuken, lunch, koffie bereiden, cocktails maken of je eigen wijn maken. Op het gebied van eten en drinken zijn er tientallen verschillende workshops cadeau te geven.

Overige categorieën

Er zijn behalve kookworkshops nog veel meer verschillende workshops. Een aantal hiervan zijn schminken, parfum maken, masseren, paaldansen, dansen, sieraden maken, muziek, schilderen en meditatie. Kortom: Voor iedereen is wel een geschikte workshop cadeaubon te vinden.

< Terug naar overzicht