Kaartje versturen

Wanneer heb je voor het laatst een echte kaart gehad? Eentje die met de hand geschreven is en afgestempeld is met een postzegel er op, kun je je dit nog herinneren? Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld om een kaart te krijgen op bijvoorbeeld je verjaardag. Tegenwoordig worden er niet meer zoveel kaarten verstuurd. Wij van de bonnenfabriek vinden dit echter zonde! Wij zijn er van overtuigd dat een kaart ontvangen op voor een voor jou speciale dag méér dan alleen bijzonder is. Het is toch een leuk gevoel om een envelop open te maken en dan een persoonlijk kaartje te vinden, speciaal voor jou!

Bestaat dat nog?

Veel mensen vragen zich af of dat nog wel kan dan, een kaartje sturen. Ja dit kan zeker nog! Sterker nog, dit is veel makkelijker en leuker dan vroeger. Je kunt tegenwoordig via allerlei websites een kaartje bestellen of online kaarten versturen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Er zijn allerlei websites waarop je kaarten kunt vinden en versturen. Er zijn tal van categorieën waaruit je een leuke kaart kunt kiezen. Een paar van de categorieën zijn: verjaardag, geboortekaartjes, huwelijk, beterschap, bedankje, valentijn, kerstkaarten, nieuwe woning, samen wonen, geslaagd, zwanger, nieuwe baan en zelfs zakelijke kaarten. Er is bijna voor iedere gelegenheid wel een originele kaart te vinden.

Meer dan een kaartje

Wil je meer dan alleen een kaartje sturen? Er zijn ook extra mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen fotokaart ontwerpen. Houdt de ontvanger van een drankje? Je hebt ook de mogelijkheid om er een fles wijn of speciaalbier aan toe te voegen. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt uit bloemen, ballonnen, sokken, chocolade, speelgoed, knuffels, geurtjes en nog veel meer kiezen!

Hier bestel je de mooiste kaartjes met geschenken!

Spaar zegels voor gratis kaarten