Persoonlijke cadeaubon

Een cadeaubon is een persoonlijk kado. De ontvanger kan immers bepalen wat hij/zij uitkiest voor de waarde van de bon. De cadeaubon wordt in de kerstpakketten branche ook ingezet en noemt men de kerst cadeaubon of het eigen keuze kerstpakket. Met een cadeaubon als geschenk biedt je de ontvanger keuzevrijheid in een webshop op basis van punten. De shop zit boordevol cadeaus en dat maakt het kiezen extra leuk. De gekozen geschenken worden vervolgens naar het thuisadres van de besteller gestuurd.

Als je jouw cadeaubon nóg persoonlijker wil maken kan dat op een speciale manier. In vijf simpele stappen kun je via YourSurprise een persoonlijke cadeaubon maken. Je kunt deze voorzien van je eigen foto en tekst zodat het een echt uniek geschenk wordt! Daarnaast wordt de cadeaubon geleverd in een gepersonaliseerd cadeaublik. Deze persoonlijke cadeaubon kun je vervolgens besteden in de webshop van YourSurprise, waar ze een breed aanbod aan diverse cadeaus hebben. Van boeken, speelgoed en keukengerei tot wijnpakketten of een mooie tas, er is voor ieder wat wils! Het leuke van deze webshops is dat alle cadeaus gepersonaliseerd geleverd kunnen worden, je geeft dus altijd een origineel cadeau.

Persoonlijke cadeaubon maken

Het werkt vrij gemakkelijk. In vijf simpele stappen maak je jouw unieke giftcard.

Stap 1: Kies een waarde

Kies de waarde van de cadeaubonnen, de standaard waarden waar je uit kunt kiezen zijn €15, €20, €25, €35, €50, €75 en €100. Daarnaast kun je ook een eigen keuze waarde invoeren, voor als je net wat meer of minder uit wilt geven

Stap 2: Kies een thema

Je hebt hier de mogelijkheid een thema voor je cadeaubon te kiezen, bijvoorbeeld verrassing, gefeliciteerd, liefde, geboorte en bedankt. Zo zorg jij gelijk voor een persoonlijke touch!

Stap 3: Vul een persoonlijke boodschap in

Je hebt de ruimte om je eigen tekst op de giftcard te plaatsen. Deze ruimte kun je voor van alles gebruiken. Is er een bepaalde citaat die jullie samen brengt of wil je er een bepaalde boodschap in verwerken? Ook kun je ervoor kiezen om alleen de naam van de ontvanger en afzender te noteren, je hebt namelijk 150 tekens ruimte.

Stap 4: Personaliseer je cadeaublik

Je kunt hier uit verschillende cadeaublikken kiezen zodat jouw cadeaubon een eigen passende en unieke uitstraling krijgt. Je kunt ook kiezen tussen alleen een foto toevoegen of alleen een tekst. Zo zorg je altijd voor een origineel cadeau.

Stap 5: Ben je tevreden?

Dit is de laatste stap, hier kijk je naar het eindresultaat van je custom YourSurprise cadea. Je kunt eventueel nog wat aanpassen nu en als je tevreden bent met het resultaat druk je op ik ben klaar!

Zo simpel is het dus om een gepersonaliseerde cadeaubon via een website als cadeaubonsite te maken! Zo is het altijd leuk en origineel om een cadeaubon te geven. Daarnaast is vandaag besteld, morgen in huis en geven ze een 100% kwaliteitsgarantie.

Maak je persoonlijke cadeaubon hier!

Algemeen