Over bonnenfabriek.nl

Wie zijn wij? Bonnenfabriek.nl was ooit een platform waarop je je eigen cadeaubonnen kon ontwerpen. Je zelfgemaakte bon werd vervolgens in een mooie cadeau verpakking naar je toegezonden, of rechtstreeks naar de ontvanger, zodat je altijd een uniek en persoonlijk cadeau had.

Door de grote concurrentie op het gebied van cadeaubonnen hebben we onze werkzaamheden op deze manier gestaakt en hebben we bonnenfabriek.nl omgebouwd tot een online platform dat voor jou de beste en leukste aanbieders van cadeaubonnen op een rijtje zet. Dit betekent dat je zelf niet nog uren moet zoeken naar een aanbieder die voor jou een geschikt cadeau heeft.

Zo zie je wat er allemaal mogelijk is en welke categorieën er allemaal bestaan. En wat er allemaal meer kan dan alleen een boekenbon!

Diverse activiteiten

Ook hebben we hier heel wat leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet zodat je altijd wat kunt vinden om te gaan doen. Of er nu een culinaire fijnproever in je schuilt of een ware coureur. Iedereen kan hier aan zijn trekken komen door het grote aanbod in mogelijkheden. Je kunt het zo gek maken als jezelf wilt en voor ieder budget is er een passend cadeau.

Als je niet op zoek bent naar een cadeaubon voor iemand anders, kun je hier ook altijd terecht! Want zo staan er regelmatig cadeaubonnen tussen die een uitstapje goedkoper maken dan wat je normaal zou betalen! Zo kun je de bon dus niet alleen als cadeau gebruiken, maar ook als kortingsbon!

We doen ons best om de leukste mogelijkheden in kaart te brengen. Weet jij iets dat écht niet mag ontbreken in ons aanbod of heb je vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.